Amenajarea casei in stil modern

Adaugat de admin 26.04.2018 0 Comentariu

Amenajarea casei in stil modern (blaturile de bucatarie)

 

Te-ai mutat in casa noua, o multitudine de alegeri vis-à-vis de culori, texturi, model de mobila, deci foarte mult stres, nervi de otel si multa rabdare.

 

Atunci cand vine vorba de blaturile de bucatarie sfatul nostru este sa nu va zgarciti ci sa cheltuiti cat mai mult din bugetul vostru pentru ca acestea joaca un rol important atat vizual cat si functional in orice bucatarie.

De obicei este bine sa incepeti sa va construiti bugetul pornind chiar de la blaturile de bucatarie, iar materialul ideal este quartz compozit.

 

Quartzul compozit este de fapt o piatra compozita care este rezultatul unui complex proces de mixare in care ingredientul principal, quartzul, care se regaseste in proportie de 95% in masa materialului finit, este combinat cu rasini poliesterice, diversi pigmenti de culoare si elemente de decor care dau unicitate si eleganta.

 

 

Quartul care reprezinta de fapt baza produsului finit, quartzul compozit, este unul din cele mai dure minerale din natura.

Rasinile au rolul de a lega si intari compozitia sub forma unui material dur, non-poros, calitate care ajuta la  prevenirea in totalitate a dezvoltarii bacteriilor si microorganismelor pe suprafata de lucru si totodata confera quartzului compozit rezistenta deosebita la pete si zgarieturi.

Astfel, produsul finit ofera avantaje superioare pietrelor naturale cum ar fi granitul, marmura, travertinul sau alte roci folosite in amenajarile interioare.

 

 

Quartzul Compozit isi poate pastra stralucirea si eleganta naturala pentru mult timp. O simpla curatare cu o laveta umeda si detergent lichid este de ajuns.

 

Quartzul compozit este un material foarte rezistent la zgarieturi si pete, acesta fiind un factor important pentru alegerea materialului pentru blatul de bucatarie.

Quartzul Compozit este un material termorezistent. Poate tolera expuneri de scurta durata la temperaturi moderat ridicate.

 

Totusi, toate suprafetele materialelor, inclusiv piatra, pot fi deteriorate de schimbarile extreme de temperatura, fie ele prelungite sau bruste.

Cand sunt expuse la temperaturi ridicate suprafetele pot reactiona in diferite moduri (fisurare, decolorare, porozitate, etc), in functie de proprietatile produsului.

Cand puneti pe suprafata tigai incinse, cratite, oale sau alte ustensile generatoare de caldura este necesar sa folositi suporti speciali care rezista la temperaturi ridicate.

 

Din quartz compozit se pot executa o gama semnificativa de produse pentru amenajari interioare, cele mai importante fiind de departe blaturile de bucatarie si baie dar nu in ultimul rand placarile de trepte, scari interioare, glafuri, pulturi de bar si alte suprafete in domeniul rezidential, food si medical.

 

 

Lasa un comentariu